Utebliven tidning

Frågor och svar om utebliven tidning

Är din tidning sen? Vi har som ambition att ge dig din tidning i tid varje dag, men ibland misslyckas vi tyvärr.
Vi ber om ursäkt för det. Om din tidning är sen är det viktigt att du reklamerar det till oss. Det gör du via vår samarbetspartner Prolog.

Anmäla utebliven tidning:

Ring till Prologs kundtjänst 010-110 1650 alternativt reklamera HÄR

Du kan också göra reklamation när du är inloggad under ”Mitt konto”.

Här nedan kan du läsa om vad som kan vara orsaken till att din tidning blivit sen.

 • Har du uppmärksammat om det är en utgivningsfri dag i dag?

  Följande dagar förutom söndagar ges ingen papperstidning ut: 6/1, 30/3, 2/4, 1/5, 10/5, 6/6, 23/6, 3/11, 25/12, 26/12. Vi hänvisar då till ekurrien.se, kkuriren.se och sn.se för att få de allra senaste lokala nyheterna.
 • Är din tidning ovanligt sen?

  Ibland inträffar saker vi inte kan styra över. En försening kan till exempel bero på problem i vårt tryckeri eller att tidningsbudet som delar ut tidningen är sjukt och att en vikarie måste kallas in. Ibland är det väder och vind som orsakar störningar som påverkar vilken tid tidningen kan vara framme hos dig. Tidningen delas också ut olika tider i olika områden.
 • Orsakar vädret störningar?

  Vid svåra väderförhållanden, som stark blåst, snö och halka är det ibland svårt för våra tidningsbud att ta sig fram i trafiken. Underlätta gärna för budet genom att se till så att framkomligheten vid din brevlåda är så bra som möjligt. Skotta och sanda gärna vid behov.
 • Är din brevlåda tydligt märkt med namn?

  Syns ditt namn tydligt på brevlådan? Håll koll på det, så underlättar du för tidningsbudet som letar efter just din brevlåda eller brevinkast.
 • Har du angett rätt och fullständig adress?

  Det är viktigt att vi har korrekta och exakta adressuppgifter för att du ska få din tidning levererad. Om du bor i lägenhet är det bra om du meddelar oss ditt lägenhetsnummer. Kontakta vår kundservice så hjälper de dig.
 • Är din port låst?

  Om porten till hyreshuset där du bor är låst, kan tidningsbudet inte komma in med din tidning. Då lämnas tidningen oftast utanför dörren istället. Kontakta din hyresvärd för att säkerställa att budet kan komma in på morgonen.
 • Får du din tidning med ordinarie post?

  Om din tidning levereras via postutdelning kan vi inte garantera att du får den samma dag. Postens förseningar är inget som vi kan påverka. Det beror på att Posten lagt ner terminaler samt byggt upp nya terminaler i landet, vilket kan innebär långa transportsträckor för vissa tidningar.