Surfpaket

99:-/mån

• Alla artiklar på ekuriren.se, kkuriren.se och sn.se
  • Nyhetsappar för ekuriren.se, kkuriren.se och sn.se
  • E-tidning inkl. app
  • E-tidningsarkiv
  • PLUS-förmåner
  • Familjekonto
  • Papperstidning fre-lör
  • Papperstidning mån-tors
Beställ

Digitalt Paket

148:-/mån

• Alla artiklar på ekuriren.se, kkuriren.se och sn.se
  • Nyhetsappar för ekuriren.se, kkuriren.se och sn.se
  • E-tidning inkl. app
  • E-tidningsarkiv
  • PLUS-förmåner
  • Familjekonto
  • Papperstidning fre-lör
  • Papperstidning mån-tors
BeställUNGDOM/STUDENT 112:-24-TIMMARS 15:-

Helgpaket

189:-/mån

• Alla artiklar på ekuriren.se, kkuriren.se och sn.se
  • Nyhetsappar för ekuriren.se, kkuriren.se och sn.se
  • E-tidning inkl. app
  • E-tidningsarkiv
  • PLUS-förmåner
  • Familjekonto
  • Papperstidning fre-lör
  • Papperstidning mån-tors
BeställUNGDOM/STUDENT 142:-

Totalt paket

262:-/mån

• Alla artiklar på ekuriren.se, kkuriren.se och sn.se
  • Nyhetsappar för ekuriren.se, kkuriren.se och sn.se
  • E-tidning inkl. app
  • E-tidningsarkiv
  • PLUS-förmåner
  • Familjekonto
  • Papperstidning fre-lör
  • Papperstidning mån-tors
BeställUNGDOM/STUDENT 198:-Företag

Vanliga frågor

• Hur avslutar jag min prenumeration?

Genom att kontakta kundservice kan du avsluta din prenumeration. Du kan maila till kundservice@ekuriren.se / kundservice@kkuriren.se / kundservice@sn.se eller ringa oss på tel. 010-155 10 21 så hjälper vi dig.
  • Vi bor flera i vårt hushåll, ska vi skapa två digitala konton eller delar vi på ett?

Man kan ge upp till tre familjemedlemmar inloggning till det digitala materialet. Den som står för prenumerationen har huvudkontot i familjen. Familjemedlemmars underkonton styrs av huvudkontot. Om huvudkontot avslutas eller ändras eller avslutas ändras även underkonton. Som familjemedlemmar räknas personer som ingår i huvudägarens hushåll och som är skrivna på samma adress. Missbruk av familjekonton kan innebära avstängning från tjänsten. Tidningen har rätt att att via folkbokföringen kontrollera relationen mellan huvud- och underkonton. Tidningen har rätt att avsluta ett konto med omedelbar verkan om kontoinloggningen missköts.
  • Hur lång tid tar det innan jag har min första tidning?

Det tar normalt 2-3 arbetsdagar. Om du har svarat på en kampanj kan det dock ta lite längre innan tidningen dyker upp i din brevlåda, beroende på arbetsbelastningen på vår Kundservice.
  • Vilken bindningstid gäller och vad innebär det?

Betalar du din prenumeration månadsvis via kontokort har du en bindningstid på en månad. Annars är din bindningstid densamma som längden på din prenumerationsperiod. Har du till exempel kvartalsbetalning är din bindningstid tre månader.
  • Hur fungerar det med kortbetalning?

När du köper en prenumeration på webben och betalar med kreditkort, dras pengarna från ditt konto månadsvis. Prenumerationen är fortlöpande och för att stoppa prenumerationen och dragningen av pengar från ditt konto måste du ringa till oss och säga upp din prenumeration.
  • Får jag någon bekräftelse på min beställning?

Om du köpt din prenumeration på webben och betalat med kreditkort, så får du en bekräftelse via e-post. Detta är ditt kvitto.
  • Hur lång tid tar det innan jag kan läsa e-tidningen samt Premiumartiklar efter jag har beställt en prenumeration?

Om du har beställt och betalat din prenumeration via hemsidan blir du aktiv prenumerant omgående. Du får en bekräftelse via e-post och därefter kan du läsa allt digitalt innehåll. Det tar ca 2 arbetsdagar innan papperstidningen startar. Beställer du din prenumeration via Kundservice tar det ca 1 dag innan du får tillgång till vårt digitala innehåll.